Femeia care a tranșat un bărbat rămâne în închisoare

Studenta de la Facultatea de Medicină din Timişoara care a ucis şi a tranşat un bărbat împreună cu iubitul său într-un cămin studenţesc, în anul 2009, va rămâne în închisoare.

Cu toate ca îndeplinește conditia efectuarii a trei sferturi din pedeapsa si a avut un comportament exemplar pe perioada in care s-a aflat în spatele gratiilor, tribunalul Cluj a respins eliberarea condiționată a studentei criminale. Aceasta a beneficiat de mai multe recompense, datorită comportamentului exemplar si a urmat diverse cursuri si programe educaționale. Totodată a prestat munca in folosul comunității si fost consiliata psihologic.

În luna martie, Judecătoria Gherla a admis propunerea comisiei de liberare condiționată însă Parchetul a atacat hotărârea cu contestație, care a fost admisă de Tribunalul Cluj. In motivarea instanței apare faptul că timpul efectiv executat din pedeapsa nu a format convingerea instanței ca persoana s-a îndreptat si ca a fost înlăturat riscul de a mai comite asemenea infracțiuni. Studenta de la Facultatea de Medicină din Timişoara a ucis un bărbat împreună cu iubitul său într-un cămin studenţesc, în anul 2009. A fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare si e închisă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla.

>